Tune in Together

Kuat Ati's poster image

Sayang sing tak suwun

Mung pangapuramu

Dudu karep ati iki

Ninggalke sliramu

Sayang lungaku ora bakal

Keliyo tresno

Mendem roso senajan atiku loro

Full lyrics

Kuat Ati

Follow
like
download
download it