Tune in Together

Ora Kuat Ati's poster image

Berharap sing indah

Malah dadine susah

Bubar wae ndak dadi masalah

Loro jeru

Kowe nglarani atiku

Nandes nancep

Gawe pedote jantungku

Neng opo kowe

Teko neng uripku

Full lyrics

Ora Kuat Ati

Follow
like
download
download it