Tune in Together

Ngitungi Tresno's poster image

Siji mung pancen siji sijine

Ke loro tresnaku karo koe

Wes kadung jeru

Telu neng endi koe pokoke aku melu

Papat mergo tak kiro koe

Pilihan sing paling tepat

Full lyrics

Ngitungi Tresno

Follow
like
download
download it
Supported by SoundOn