Tune in Together

Cerito Loro 2's poster image

Opo kowe ra nduwe ati

Tegane kowe ngelarani

Wong sing koyo aku

Nibo nangis setyo ngancani

Loro wathuk iso mari

Nanging iki loro ati angele nambani

Cukup cukup pisan iki

Full lyrics

Cerito Loro 2

Follow
like
6 likes
download
download it