Tune in Together

Madiun Ngawi's poster image

Yen aku kangen kangen karo sliramu

Tak sawang-sawang fotomu ning dompetku

Yen aku kangen kangen karo sliramu

Tak elus-elus fotomu ning dompetku

Full lyrics

Madiun Ngawi

Follow
like
28 likes
download
download it