Tune in Together

Ra Gelem Salah's poster image

Durung lilo yen dadi takdire

Aku lan kowe mung tekan semene

Kadung tresno tak pasrahke

Kowe wis ngucap janjine

Nanging malah mantep ati ninggalke

Full lyrics

Ra Gelem Salah

Follow
like
156 likes
download
download it