Tune in Together

Restu's poster image

Tutupen matamu

Rasakno angin wengi iki ngadepke awakmu

Ojo wedi aku ning sandingmu

Tanpo mikir wetu

Full lyrics

Restu

Follow
like
5 likes
download
download it