Tune in Together

Mantan Sialan's poster image

Loro yen kelingan

Naliko pacaran

Atiku kelaran

Saiki dadi kenangan

Mantan s**n

Koe keterlaluan

Kau permainkan tresnoku

Mung tok nggo dolanan

Full lyrics

Mantan Sialan

Follow
like
1 likes
download
download it