Tune in Together

Lanangan Ra Mutu's poster image

Pisan ketemuan anane ngomongke katresnan

Ngajak pendekatan sok ngeroso jagoan

Omongan sok alus nang lambene muni tulus

Ngroso paling bagus padahal kok wedhus

Aku kudu piye wes bacut katut atine

Nganti bondho dunyo wes entek-entekan

Kebacut tresno slirane nanging sak karepe dewe

Kabeh ambyar bubar mung marai edan

Selak ambyar entek-entekan

Bondhoku mubal ra karuan

Mung nggo dapurmu sing blas ra mutu

Bul pabu mung gur modal untu

Full lyrics

Lanangan Ra Mutu

Follow
like
1 likes
download
download it