Tune in Together

Lanangan Ra Mutu 2's poster image

Ati iki cerito

Naliko pas jaman semono

Naliko atiku tibo ono ning karo prio

Prio seng jebule nyawang tersno mergo bondo

Obral obral janji setyo sing ura kasunyoto

Jebul ra mung wanito

Seng wes bola bali kapusan

Modalmu kekancan pok nggo golek pencitraan

Tibo neng burine bosok muka geles konangan

Jebul uripmu kui mung kebak apus apusan

Adatmu ra mutu ra mikir kanca kancamu

Opo maneh mikir aku

Jebul kenal kowe ki aku kleru

Tembung nyilih wae ra ono tondo mbaalekke

Full lyrics

Lanangan Ra Mutu 2

Follow
like
7 likes
download
download it