Tune in Together

Lanangan Ra Mutu's poster image

Pisan Ketemuan mandang Ngomongke Katresnan

Ngajak Pendekatan Sok Ngroso Jagoan

Omongan Sok Alus Ning Lambene Muni tulus

Ngroso Paling Bagus Padahal Ko Wedus

Aku Kudu Piye Wes Bacut Katut Atine

Nganti Bondo Dunyo Wes Entek Entekan

Bacut Tresno Slirane Nanging Sak Karepe Dw

Kabeh ambyar Bubar Mung Marai Edan

Telah Ambyar Entek Entekan

Bondoku Mubal Ra Karuan

Mung Nggo Dapurmu Sing Blas Ra Mutu

Bul Pabu Mung Gur Modal Untu

Neng Awal Ngomong tresno Tenanan

Akhire Mung Malik Kahanan

Full lyrics

Lanangan Ra Mutu

Follow
like
7 likes
download
download it