Tune in Together

Lanangan Ra Mutu's poster image

Pisan Ketemuan Anane Ngomongke Katresnan

Ngajak Balen Sok Ngroso Jagoan

Omongan Sok Alus Ning Lambene Muni Fulus

Ngroso Paling Bagus Padahal Koyo Wedus

Aku Kudu Piye Wes Bacut Katut Atine

Nganti Bondo Dunyo Wes Entek Entekan

Bacut Tresno Slirane Nanging Sak Karepe Dw

Kabehane Bubar Mung Marai Edan

Telah Ambyar Entek Entekan

Bondoku Mubal Ra Karuan

Mung Nggo Dapurmu Sing Pas Ra Mutu

Bul Pabu Mung Gur Modal Untu

Neng Awal Ngomong Ra Selak Tenanan

Akhire Mung Malik Kahanan

Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan

Wes Cul Buyer Ambyar Batin Iki

Full lyrics

Lanangan Ra Mutu

Follow
like
40 likes
download
download it