Tune in Together

Ciblek's poster image

Jaman saiki jaman’e jaman edan

Bocah wedok cilik cilik do keluyuran

Rono-rene golek sasaran

Wong lanang iseng ning pinggir jalan

Full lyrics

Ciblek

Follow
like
1 likes
download
download it